Home   >   Cursusoverzicht   >   Cursus Injectables en Botox   >   Vrijdag 06-11-2020

Injectable & Botox specialist

Vrijdag 06-11-2020
09:00 – 18:00 uur, Linschoten

De opleiding tot injectable specialist is uitsluitend bestemd voor BIG geregistreerde artsen die zich willen bekwamen in behandelingen met injectables en/of botulinetoxine producten. De markt in minimaal invasieve behandelingen zoals het werken met injectables en/of botulinetoxine producten is booming business. Ook in de media wordt hier in toenemende mate op een positieve wijze aandacht aanbesteed. De vraag naar esthetische behandelingen stijgt sneller dan het aanbod. Dit is een positief teken voor diegene die met deze behandelingen willen starten. Wel is het belangrijk, dat bevoegdheid en bekwaamheid duidelijk getoetst moeten kunnen worden. Een cursus van het NIMEB vormt hiervan een onderdeel.

botox injectables groot

Inschrijving, bevestiging en betaling

U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Een BIG registratienummer is verplicht om deel te kunnen nemen aan de cursussen. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Reageert u tijdig, indien u interesse heeft.

Een bevestiging wordt u na ontvangst van uw inschrijving toegezonden. Naast de bevestiging ontvangt u: het programmaoverzicht, routebeschrijving en de factuur. Uw inschrijving is definitief indien deze door ons is bevestigd en uw betaling is verwerkt. Tezamen met de bevestiging ontvangt u een factuur. Het factuurbedrag dient minimaal 10 werkdagen voordat de cursus plaatsvindt te zijn bijgeschreven op de bankrekening van het NIMEB.

Verzekeren

Cursisten (BIG geregistreerde artsen) van het NIMEB kunnen zich voor injectable en BOTOX behandelingen middels een opmaat verzekeringspolis verzekeren via de VVAA.

Cursusdata

Meer informatie? Neem contact op

Ik wil graag informatie over

Voornaam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres

KP / BIG-nummer

Cursusdatum

Het NIMEB hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wij streven ernaar om binnen één werkdag contact met u op te nemen.

Terug naar boven